ΕΜΕΙΣ

To SWAN SPA

Το Swan Health & Wellness ιδρύθηκε το 2009 και ανήκει στον όμιλο Help Pharmaceuticals, ο οποίος μετρά 50 χρόνια παρουσίας στην ελληνική και διεθνή αγορά.

Το Swan Health&Wellness αποτελεί έναν μοντέρνο και πολυτελή χώρο, ο οποίος πληρεί τις προδιαγραφές υψηλών απαιτήσεων μέσα από μια τεράστια ποικιλία/γκάμα ποιοτικών υπηρεσιών στον τομέα της αισθητικής και ευεξίας με θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα καθώς και διαφορετικών ειδών μασάζ , εμπνευσμένα με μοναδικά πρωτόκολλα από την ομάδα ειδικών θεραπευτών του κέντρου μας . Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το Swan Health & Wellness έχει ανακηρυχθεί σύμφωνα με το Trip Advisor ένα από τα δέκα καλύτερα spa της Αθήνας.

View Gallery

Η εδραίωση και η εξέλιξη του Swan Health & Wellness μέσα στο πέρασμα των χρόνων οφείλεται, ανάμεσα σε άλλα, στην χρήση προϊόντων ομορφιάς χωρίς parabens,τα οποία παράγονται και διανέμονται αποκλειστικά από τους ανθρώπους της Help Pharmaceuticals.

View Gallery

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες ομορφιάς βασισμένες στην διαφορετικότητα των αναγκών κάθε πελάτη, στοχεύοντας στην διατήρηση και την βελτίωση της ποιότητας ζωής μέσα από την φυσική και πνευματική ευεξία.

View Gallery

Το SwanHealth &Wellness συνεχίζει να εξελίσσεται μέσα από την παρουσία που μας προσφέρει καθημερινά το χαμόγελό σας δίνοντας μας την ενέργεια της έμπνευσης καινοτόμων υπηρεσιών και πακέτων ομορφιάς καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα επιλογών.

View Gallery

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

“Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες ομορφιάς βασισμένες στην διαφορετικότητα των αναγκών κάθε πελάτη, στοχεύοντας στην διατήρηση και την βελτίωση της ποιότητας ζωής μέσα από την φυσική και πνευματική ευεξία.”