ΜΑΣΑΖ

 

ΜΑΣΑΖ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

CHINA(ΚΙΝΑ)
ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΞΥΛΑ ΒΑΜΒΟΟ

Εναλλακτική μορφή μασάζ που έχει τις ρίζες της στην Κινέζικη φιλοσοφία και η τεχνική της βασίζεται στην χαλάρωση των μυών. Το λεμφικό μασάζ με ειδικά ξύλα Bamboo αντικαθιστά τα χέρια του θεραπευτή προσφέροντας σταθερή ένταση κατά την μάλαξη ανακουφίζοντας τα κουρασμένα σημεία του σώματος, κάνοντας τους μυς πιο ευέλικτους και διευκολύνει στην απόφραξη των λεμφατικών αδένων προκαλώντας αποσυμφόρηση από τις τοξίνες. Με αυτόν τον τρόπο ενισχύεται το ανοσοποιητικό βοηθώντας στην παραγωγή αντισωμάτων και λεμφοκυττάρων και ενισχύεται η καλή κυκλοφορία των υγρών και των θρεπτικών συστατικών στο σώμα βοηθώντας έτσι τον οργανισμό να εξαλείψει τα απόβλητα του μεταβολισμού.

INDIA(ΙΝΔΙΑ)
ΙΝΔΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΚΕΦΑΛΗΣ

Εξαιρετικά δημοφιλής θεραπευτική τέχνη από την Ινδία η οποία περιλαμβάνει χαλαρωτικές και ήπιες μαλάξεις στο πρόσωπο , το κεφάλι , τον αυχένα και την πλάτη και βασίζεται στην εναλλαγές των πιέσεων που ασκούνται στις περιοχές αυτές ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες θεραπείας του κάθε οργανισμού προσφέροντας χαλάρωση και ευεξία.
Επιπλέον το ινδικό μασάζ κεφαλής θεωρείται το κατάλληλο για καταπολέμηση της ημικρανίας ,των πονοκεφάλων , μυοσκελετικών πόνων, του άγχους και του στρες.

INDONESIA(ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ)
ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΠΟΥΓΚΙΑ ΒΟΤΑΝΑ

Τεχνική για τόνωση και χαλάρωση του μυϊκού συστήματος με την χρήση ζεστών υφασμάτινων λινών πουγκιών εμποτισμένα με βότανα (πχ. βασιλικό ,χαμομήλι, θυμάρι, λεμονόχορτο) τα οποία επιλέγονται ανάλογα με την περιοχή του σώματος που χρήζει θεραπείας , είναι η βάση της τεχνικής με πουγκιά/βότανα η οποία έχει τις ρίζες της στην Ινδονησία.
Η θερμότητα των πουγκιών και τα αιθέρια έλαια σε συνδυασμό με ήπιες μαλάξεις προσφέρουν υπεραιμία και ανακουφίζουν από αυχενικούς πόνους και εντάσεις. Παράλληλα με την μοναδική αίσθηση απόλαυσης και χαλάρωσης το μασάζ με πουγκιά βοηθά αποτελεσματικά στην βελτίωση της όψης του δέρματος , τονώνει το νευρικό σύστημα και συμβάλει στην εξάλειψη της αυπνίας.

 

THAILAND(ΤΑΥΛΑΝΔΗ)
YOGI RELAX

Συνδυάστε την ισορροπία σε σώμα και ψυχή με την αίσθηση χαλάρωσης , και αφεθείτε στις τεχνικές θεραπείας από την Ταυλάνδη ,προσφέροντας στον εαυτό σας την εμπειρία του yogi relax μάσαζ το οποίο βοηθά την σωστή ροή της ενέργειας σε όλο το σώμα ξεμπλοκάροντας πιθανές κινητικές δυσλειτουργίες ,δημιουργώντας αίσθημα ευεξίας.

TIBET(ΘΙΒΕΤ)
ΘΙΒΕΤΙΑΝΟ ΜΑΣΑΖ

Με ιστορία 4000 χρόνων βασισμένη στην Θιβετιανή ιατρική και κουλτούρα η γνώση της τεχνικής αυτής ασπάζεται την αρμονία σώματος και ψυχής προσφέροντας ισορροπία σε ψυχοσωματικό επίπεδο , βοηθώντας έτσι στην καλύτερη λειτουργία του αναπνευστικού, στην καταπολέμηση του άγχους και της κατάθλιψης , στην εξάλειψη των τοξινών και απαλύνει τον έντονο πόνο των μυών που οφείλεται σε προβλήματα όπως ισχιαλγία, αυχενικό σύνδρομο και δισκοπάθειες , μέσα από έντονες μαλάξεις που ασκούνται στην περιοχή που εμφανίζει προβλήματα.

JAPAN(ΙΑΠΩΝΙΑ)
REIKI MASSAGE

Ιαπωνικός όρος αποτελούμενος από τα ιδεογράμματα , το ρέι και κι τα οποία σημαίνουν πνεύμα και αέρας δηλαδή ενέργεια.
Ολιστική θεραπευτική τέχνη με ευεργετικά αποτελέσματα στο σώμα και το νου η οποία μέσω του αγγίγματος των χεριών του θεραπευτή σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος του ‘δέκτη’ ‘μεταφέρει’ ζωτική ενέργεια προσφέροντας αποβολή των αρνητικών σκέψεων από τον οργανισμό και αναζωογόνηση σε συναισθηματικό , πνευματικό και φυσικό επίπεδο.

Μασάζ

AROMATOTHERAPY

Ολιστική θεραπευτική προσέγγιση, όπου μέσα από τις ιδιότητες των αιθέριων ελαίων ταξιδεύει τις αισθήσεις ,ενισχύοντας αποτελεσματικά τη σωματική και συναισθηματική ευεξία και χαλάρωση.
Μια αρχαία μέθοδος θεραπείας βασισμένη στην επιλογή του κατάλληλου ελαίου έτσι ώστε να ενεργοποιήσει το σώμα και να ανακουφίσει από διαφόρων ειδών προβλήματα όπως κακή κυκλοφορία του αίματος, μυοσκελετικούς πόνους και συμπτώματα εμμηνόπαυσης.

RELAXING

Συνδυασμός ήπιων κινήσεων σε όλο το σώμα που καταπραΰνει τους μυς, διώχνει την ένταση και το στρες, καταπολεμά την αυπνία και χαλαρώνει το νευρικό σύστημα.

DEEP TISSUE

Έντονες τεχνικές χειρισμών, όπως μαλάξεις των βαθύτερων μυϊκών ιστών και διατάσεις είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν το αθλητικό μασάζ, το οποίο είναι σχεδιασμένο να βοηθάει αθλητές και άτομα τα οποία γυμνάζονται έντονα, στοχεύοντας στους κουρασμένους μυς που έχουν καταπονηθεί από επανειλημμένη κίνηση προετοιμάζοντας το σώμα και προλαμβάνοντας τραυματισμούς.
Μέσα από τις βαθιές πιέσεις που ασκούνται στο σώμα ενεργοποιούνται οι εσωτερικοί ιστοί του μυϊκού συστήματος ανακουφίζοντας έτσι από χρόνιους πόνους, όπως κακή στάση ύπνου ή εργασίας, παλιός τραυματισμός ή έντονη αθλητική δραστηριότητα.

PREGNANCY

Εξειδικευμένη θεραπεία για την ευαίσθητη περίοδο της εγκυμοσύνης η οποία γίνεται με την χρήση ανόργανων λαδιών όπως αμυγδαλέλαιο και ελαιόλαδο και βοηθάει στην αποσυμφόρηση της λέμφου, απαλύνει τα οιδήματα στα άνω και κάτω άκρα , τους μυοσκελετικούς πόνους, ανακουφίζει από μυϊκές κράμπες και συμβάλλει στην εξισορρόπηση των επιπέδων των ορμονών . Μια μέθοδος που βοηθάει καθοριστικά στην βελτίωση της διάθεσης αφού μειώνει τα επίπεδα της κορτιζόλης , η οποία σχετίζεται με την εμφάνιση του στρες ,χαρίζοντας έτσι στο έμβρυο ένα πιο γαλήνιο περιβάλλον ανάπτυξης.

BACK MASSAGE

Η ιδανική επιλογή για να επαναφέρετε την ισορροπία στο σώμα σας και να ανακουφίσετε τους πόνους από την πλάτη και τον αυχένα σας . Οι θεραπευτικές ιδιότητες του μασάζ σώματος-πλάτης βοηθούν στην επαναφορά της στάσης του σώματος μειώνοντας των πόνο σε αρθρώσεις και μυς ,πόνους στον αυχένα καθώς και πονοκεφάλους.

FOUR HANDS

Απόλυτος συντονισμός κινήσεων σε όλο το σώμα από την εμπειρία 2 θεραπευτών για μεγαλύτερη χαλάρωση.
Μια ολοκληρωμένη θεραπεία στην οποία ο συγχρονισμός της ροής και έντασης της μάλαξης σε συνδυασμό με την χρήση αιθέριων ελαίων , αφήνουν στον σώμα την αίσθηση της απόλυτης ευεξίας και αρμονίας.

ANTI-STRESS MASSAGE

Εξουδετερώστε τη συσσωρευμένη κόπωση και το στρες της καθημερινότητας αναζωογονώντας την ψυχή και το σώμα σας με την τέχνη του anti-stress massage το οποίο επαναφέρει τα επίπεδα του οξυγόνου στο σώμα χαλαρώνοντας τους μυς , επαναφέροντας έτσι την ελαστικότητα τους και χαρίζει στον οργανισμό ευεξία και ανακούφιση από πόνους στην πλάτη.
Μέσω της θεραπείας anti-stress αποδεσμεύονται τα επίπεδα των τοξινών από το σώμα , προσφέροντας ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος που έχει σαν αποτέλεσμα την καλή λειτουργία του οργανισμού και την εξουδετέρωση των ημικρανιών που αποτελούν λόγο της κακής ποιότητας ύπνου.

FOOT MASSAGE

Χαλαρώστε μέσα από τεχνικές μαλάξεων στα πέλματα και ανακουφίστε το σώμα σας από το άγχος και την κούραση της καθημερινότητας μειώνοντας τους πόνους των κάτω άκρων ,βελτιώνοντας έτσι την κατάσταση του νευρικού συστήματος και την κυκλοφορία του αίματος.
Μια θεραπεία η οποία ιδανικά θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη επιλογή περιποίησης του κέντρου μας για μεγαλύτερη απόλαυση και ευεξία.

SWAN OR ΣΩΜΑΤΟΣ

Πολυτελής θεραπεία για το σώμα εμπνευσμένη από τα μοναδικά πρωτόκολλα περιποίησης της αποκλειστικής σειράς καλλυντικών του Swan OR Body σχεδιασμένα για τις ανάγκες του σώματος κάθε ηλικίας .
Απόλυτη χαλάρωση και ευεξία μέσα από μια ολοκληρωμένη διαδικασία φροντίδας για θρέψη και ενυδάτωση η οποία περιλαμβάνει απολέπιση και μάλαξη ,σε ολόκληρο το σώμα μέσα από αργές και σταθερές κινήσεις βασισμένες στις τεχνικές Shiatsu και Ρεφλεξολογίας
Μια ιδανική επιλογή για μελλοντικές νύφες που έχουν ανάγκη να κάνουν ένα ολιστικό δώρο στον εαυτό τους προετοιμάζοντας το σώμα τους για την ωραιότερη μέρα της ζωής τους.

YOGI MASSAGE

Τεχνική η οποία βασίζεται στις πιέσεις χαρίζοντας έτσι στο σώμα ανακούφιση από την κούραση, την ένταση και τους πόνους λόγω δυσκαμψίας. Η πίεση που ασκείται στο μυϊκό σύστημα και το δέρμα βοηθάει στην διαφύλαξη της σωστής λειτουργίας των οργάνων του σώματος μας βελτιώνοντας την ροή της ενέργειας στον οργανισμό μας.

Με την θεραπεία Yogi οι μύες χαλαρώνουν και ενισχύεται σημαντικά η κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου τονώντας το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού μας αφού το σώμα οξυγονώνεται αισθητά και έτσι αποβάλλονται οι τοξίνες οι οποίες αποτελούν αιτία για πολλές ασθένειες.