Βιταμίνη C: Ένας πολύτιμος σύμμαχος και για το δέρμα μας!

Reading Tme: 3 minutes

Αν πιστεύατε ότι η βιταμίνη C είναι καλή μόνο για το κρυολόγημα, είναι καιρός να μάθετε ότι αποτελεί ένα βασικό συστατικό για την καθημερινή μας περιποίηση.
vitaminc_ARTICLE
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Η βιταμίνη C εμφανίζεται όλο και πιο συχνά στις κρέμες, τους ορούς και τις λοσιόν περιποίησης του δέρματος.

Φυσικά, αυτό δεν είναι τυχαίο. Το σώμα μας χρειάζεται τη βιταμίνη C για να βοηθήσει ορισμένες από τις φυσικές του λειτουργίες, αλλά δεν μπορεί να την παράγει φυσικά, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να την παίρνουμε από εξωτερικές πηγές.

Ως αντιοξειδωτικό, η βιταμίνη C μπορεί να βοηθήσει στην προστασία από τη φωτογήρανση. Οι ακτίνες UV και η ρύπανση μπορεί να προκαλέσουν ρυτίδες και πρόωρη γήρανση στο δέρμα μας. Η βιταμίνη C δρα εξουδετερώνοντας αυτήν την απειλή.

Επίσης, μπορεί να βοηθήσει στην ενυδάτωση και τη λάμψη του δέρματος, αποτρέποντας την υπερπαραγωγή μελανίνης και αφήνοντας το δέρμα ορατά φωτεινότερο, ενώ μπορεί να μειώσει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

Η βιταμίνη C είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, ενώ είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική για όσους έχουν ουλές, υπερχρωματισμό ή ανώμαλο τόνο δέρματος.

Δοκιμάστε τώρα, την ενυδατική κρέμα με Βιταμίνη C της KUO’S που λειτουργεί ως αντιοξειδωτικό και μπορεί να  χρησιμοποιηθεί τόσο το πρωί όσο και το βράδυ. Ιδανικά, συμπεριλάβετέ την στη βραδινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας, ώστε να μπορεί να λειτουργήσει σε τη διάρκεια της νύχτας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply