Ενυδάτωση. Απαραίτητη όσο το νερό που πίνουμε!

Reading Tme: 2 minutes

Διαβάστε μερικές πολύτιμες συμβουλές από τους ειδικούς της SWAN Health & Wellness για την ενυδάτωση του προσώπου, των μαλλιών και του σώματος.
arthro_enidatosi_nero
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Άρθρο της SWAN Health & Wellness

Έχετε ποτέ σκεφτεί πώς θα ήταν η ζωή αν δεν είχαμε νερό; Πολύ απλά, δεν θα υπήρχε ζωή. Το νερό είναι απαραίτητο για την ύπαρξή μας, αλλά είναι και εξίσου απαραίτητο για το πρόσωπο, τα μαλλιά, το σώμα μας. Για την υγεία τους, τη λάμψη τους, τη φροντίδα τους, την ομορφιά σας. Πάμε λοιπόν!

Ενυδάτωση προσώπου 

Λαμπερό, σφριγηλό, νεανικό πρόσωπο που αντέχει στο πέρασμα του χρόνου. Αυτά προσφέρει η σωστή, καθημερινή ενυδάτωση. Προτιμήστε τις βραδινές ώρες, μετά από έναν καλό και βαθύ καθαρισμό του προσώπου σας, μία κρέμα όπως η OR Moisturizing Night Cream. Είναι κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας και περιέχει πλούσιους ενυδατικούς παράγοντες που θα δράσουν στο πρόσωπο και τον λαιμό σας την ώρα που εσείς θα κοιμάστε. Επιπλέον, μία μάσκα  όπως η KUO’S με βιταμίνη C και υαλουρονικό οξύ, θα προετοιμάσει σωστά το δέρμα σας για να υποδεχτεί την υγρασία.

Ενυδάτωση μαλλιών

Ξέρετε ποιο είναι το μυστικό των λαμπερών, γεμάτων υγεία μαλλιών που πάντα κερδίζουν τις εντυπώσεις και συγκεντρώνουν τα βλέμματα όλων; Φυσικά, η σωστή ενυδάτωσή τους. Αν θέλετε, λοιπόν, και τα δικά σας μαλλιά να λάμπουν από υγεία και να μην φριζάρουν ή έχουν εύθραυστες άκρες, τότε εμπιστευτείτε μαλακά, απαλά σαμπουάν που ενυδατώνουν, μία ενυδατική μάσκα μαλλιών που θα χρησιμοποιείτε μίς ή δύο φορές την εβδομάδα και ένα έλαιο περιποίησης μαλλιών. Τέλος, όσο μπορείτε, αποφύγετε το πιστολάκι.

Ενυδάτωση σώματος

Η επιδερμίδα του σώματός μας είναι πιο ευαίσθητη από του προσώπου μας. Γι’ αυτό και χρειάζεται πιο εντατική φροντίδα. Μετά το μπάνιο σας και ενώ η επιδερμίδα σας είναι ακόμη νωπή, εφαρμόστε μία κρέμα σώματος όπως η OR Moisturizing Day Cream που θα σας προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη ή κάποιο ενυδατικό λάδι όπως το KUO’S Αργανέλαιο.

 

 

 

 

 

Φυσικά, πέρα από όλα αυτά που είπαμε, δεν θα πρέπει να ξεχνάτε τον Νο1 κανόνα για την ενυδάτωση του οργανισμού μας: πίνετε, κάθε μέρα, άφθονο νερό! Είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να προσφέρετε στον εαυτό σας ενυδάτωση και ευεξία!

Leave a Reply