SWAN HI-TECH THERAPIES

Σύγχρονες θεραπείες και άμεσα εντυπωσιακά αποτελέσματα!

Σμιλέψτε πρόσωπο και σώμα με τα καινοτόμα συστήματα κορυφαίας τεχνολογίας! Το SWAN Health & Wellness, με τις πλέον σύγχρονες επιλογές, προσφέρει άμεσα φυσικό lifting στο πρόσωπο και ολοκληρωμένες λύσεις ενάντια στη χαλάρωση, το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα.

SWAN HI-TECH THERAPIES

Σμιλέψτε πρόσωπο και σώμα με τα καινοτόμα συστήματα κορυφαίας τεχνολογίας!

μέθοδος Endermologie του γαλλικού οίκου LPG αποτελεί την πλέον διαδομένη, μη επεμβατική και ανώδυνη θεραπεία παγκοσμίως κατά της κυτταρίτιδαςτης επιδερμικής χαλάρωσης και του τοπικού πάχουςΕίναι πιστοποιημένη από το FDA (Food&DrugAdministration),  αποτελεί μία εξατομικευμένη θεραπεία, ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε σωματότυπου και είναι ανώδυνη. Βασίζεται σε ένα ιατρικό μηχάνημα εξελιγμένης τεχνολογίας, το οποίο περιλαμβάνει ειδικές κεφαλές δύο κυλίνδρων που προκαλούν ταυτόχρονη συμπίεση και αναρρόφηση στην περιοχή εφαρμογής. Μπορεί να συνδυαστεί με θεραπείες ραδιοσυχνοτήτων (RF) και μεσοθεραπεία σώματος.

Αποτελέσματα:

 1. Σύσφιξη σώματος
 2. Μείωση πόντων
 3. Σμίκρυνση λιποκυττάρων
 4. Λείανση κυτταρίτιδας
 5. Λεμφική και αγγειακή αποσυμφόρηση
 6. Αποβολή τοξινών και μείωση κατακρατήσεων

Το σύστημα αντιγήρανσης της LPG, σε συνδυασμό με τη νέα μη επεμβατική και 100% φυσική τεχνική προσώπου New Endermolift™, αναπυκνώνει σε βάθος το δέρμα, σβήνοντας έτσι τα σημάδια του γήρατος. Οι κεφαλές Lift της LPG διοχετεύουν μικρο-παλμούς στην επιφάνεια του δέρματος, προκειμένου να διεγείρουν τα κύτταρα της νεότητας σε βάθος, επανενεργοποιώντας τη φυσική διαδικασία παραγωγής ινών κολλαγόνουκαι ελαστίνης.

Αποτελέσματα:

 1. Λείανση ρυτίδων
 2. Σύσφιξη του δέρματος του προσώπου
 3. Μείωση μαύρων κύκλων
 4. Αποκατάσταση φυσικής λάμψης του δέρματος
 5. Αύξηση της ελαστίνης του δέρματος

Η θεραπεία Ecopeel είναι μία υψηλού επιπέδου μέθοδος παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, που βοηθά θεαματικά την ανάπλαση του δέρματος, ενώ συγχρόνως απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και τη λιπαρότητα. Είναι μία ανώδυνη, απόλυτα ασφαλής, μη επεμβατική μέθοδος, χωρίς χρήση χημικών ουσιών.

Το Ecopeel έχει μία λαβή, σαν στιλό, που στην άκρη της υπάρχει μία οπή απ’ όπου εκτοξεύονται οι μικροκρύσταλλοι, εφαρμόζοντας σημειακά, υψηλή αναρρόφηση, θερμική δράση και ισχυρή κινητική ενέργεια μικροκρυστάλλων, που δίνει άριστα αποτελέσματα.

Ενδείκνυται για: αντιμετώπιση διεσταλμένων πόρων, ρύθμιση λιπαρότητας, ουλές από ακμή ή χτυπήματα, δυσχρωμίες, πανάδες, «γεροντικές» κηλίδες χεριών, ρυτίδες.

Συνδυάζεται με θεραπείες όπως: καθαρισμός με δερμοαπόξεση, ΑΗΑ οξέα φρούτων, χημικά peeling, ενυδάτωση, αντιγήρανση, μεσοθεραπεία-Dermapen.

Αποτελέσματα:

 1. Μείωση λιπαρότητας δέρματος
 2. Εξάλειψη ουλών ακμής
 3. Εξάλειψη λεπτών ρυτίδων
 4. Εξάλειψη δυσχρωμιών και κηλίδων
 5. Αναζωογόνηση θαμπού δέρματος
 6. Θεαματική βελτίωση ραβδώσεων

H τεχνολογία RF είναι ιδανική για τη λείανση και τη σύσφιξη του ανομοιόμορφου δέρματος. Είναι μία μη επεμβατική θεραπεία που πετυχαίνει σύσφιξη και επανασχηματισμό(γλυπτική), του σώματος, σε άνδρες και γυναίκες, σε οποιοδήποτε σημείο του, με άνετο και ανώδυνο τρόπο.

Οι ραδιοσυχνότητες θερμαίνουν το δέρμα σε βάθος και προκαλούν ανάπλαση του κολλαγόνου και αύξηση του μεταβολισμού των λιποκυττάρων.

Πολλοί ασθενείς εμπιστεύονται την τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων (RF) για να βελτιώσουν επίσης τη μετεγχειρητική εμφάνιση του δέρματος ή τη χαλαρωμένη κοιλιά, τους μηρούς ή τους γλουτούς που παρουσιάζονται μετά την κύηση ή την απότομη απώλεια βάρους.

Αποτελέσματα:

 1. Μείωση της κυτταρίτιδας
 2. Σμίλευση περιγράμματος σώματος
 3. Σύσφιξη του σώματος
 4. Μείωση κατακράτησης υγρών

Η τελευταία τάση στον καθαρισμό προσώπου και τη λείανση της επιδερμίδας είναι το το σύγχρονο στιλό Dermapen.

Ο μηχανισμός λειτουργίας του βασίζεται στη δημιουργία μικρών οπών κάτω από το δέρμα, τις οποίες ο οργανισμός αντιλαμβάνεται ως ελαφρείς τραυματισμούς και προχωρά στην αναπλαστική διαδικασία  παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα τη σύσφιξη του δέρματος αλλά και την απάλυνση ουλών και σημαδιών.

Προσφέρει άμεσα αποτελέσματα και,επειδή δεν δρα με έγχυση ξένου συστατικού στον οργανισμό, δεν προκαλεί αλλεργίες.

Ιδανική εποχή για θεραπεία με Dermapen είναι ο χειμώνας.

Αποτελέσματα

 1. Σύσφιξη / ανάπλαση δέρματος
 2. Μείωση πανάδων και φακίδων
 3. Βελτίωση ακμής
 4. Μείωση λεπτών ρυτίδων

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία είναι η πρακτική της ενέσιμης διείσδυσης, στο μεσόδερμα, με πιστόλι μικρών ποσοτήτων φυσικών εκχυλισμάτων όπως βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, αυξητικοί παράγοντες, αμινοξέα κ.ά.
Η  χρήση του ειδικού πιστολιού κάνει τη διαδικασία εντελώς ανώδυνη, ελέγχοντας το βάθος έγχυσης σε επίπεδο χιλιοστού και αποφεύγοντας μελανιές και μώλωπες. Επίσης, με τη  χρήση μικροδόσεων  εξοικονομεί σημαντική ποσότητα υλικού επιτρέποντας, έτσι, την εφαρμογή σε πολύ περισσότερα σημεία και, τέλος, αυξάνει κατακόρυφα την αποτελεσματικότητα της συνεδρίας.

Εφαρμόζεται για να αποκαταστήσει τη χαλάρωση του δερματικού ιστού και να αναζωογονήσει το δέρμα στο πρόσωπο,τα χέρια ή  και το λαιμό.

Αποτελέσματα

 1. Βαθιά ενυδάτωση
 2. Σύσφιξη / ανάπλαση δέρματος
 3. Μείωση ρυτίδων
 4. Εξάλειψη  δυσχρωμιών, πανάδων και σημαδιών ακμής

Η τεχνολογία Eporex είναι ένα νέο σύστημα εφαρμογής μεσοθεραπείας χωρίς βελόνες και πόνο. Αντιμετωπίζει τη χαλάρωση και την αφυδάτωση, βελτιώνοντας την υφή και την ποιότητα του δέρματος.

Το Eporex είναι ένα βελτιωμένο σύστημα διαδερμικής μεταφοράς ουσιών που αυξάνουν τη διείσδυση και διάδοση ενεργών στοιχείων στην επιδερμίδα. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω μίας καινοτόμου μεθόδου ”ενεργής” μοριακής διαδερμικής μεταφοράς ουσιών, που ονομάζεται ”Isophoresis”.  Με την  τεχνική αυτή  χορηγούνται, διαδερμικά, μικροποσότητες φυτικών εκχυλισμάτων όπως αμινοξέα, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες κατευθείαν κάτω από την επιφάνεια του δέρματος. Με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται η ανώδυνη διείσδυση των ουσιών σε πολλαπλά επίπεδα, ενώ η πρόσμειξη ενυδατώνει την επιδερμίδα, ενισχύει την αναπαραγωγή ινοβλαστών και τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης και προστατεύει από τη δράση των ελεύθερων ριζών.

Αποτελέσματα:

 1. Σύσφιξη /ανάπλαση δέρματος
 2. Λείανση ρυτίδων
 3. Αποκατάσταση φυσικής λάμψης του δέρματος
 4. Μείωση μαύρων κύκλων
 5. Αποβολή τοξινών και μείωση κατακρατήσεων

SWAN ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Αποκτήστε προϊόντα περιποίησης & ομορφιάς με την εγγύηση του SWAN Health & Wellness